HomeWebshopContact

Webshop » Algemene producten » YSS PD Valves

YSS PD Valves

YSS PD Valves YSS PD Valves

YSS PD Valves YSS PD Valves
YSS PD valves veranderen een conventionele vork in een gecontroleerd gevoel met verbeterd wegcontact. CAD ontwikkeld en gehard uit extreem licht 6061 T6 aluminium met 65 Rockwell.

Fijn instelbaar en bruikbaar voor bijna alle vorkdiameters. Dankzij een uitgekiend systeem van gaten in het ventiel wordt de oliestroom in de vork veranderd zodat het wegcontact en de feedback beduidend directer zijn. Dit geeft de berijder een zekerder gevoel voor het wegdek.

De vorkventielen zijn vooraf ingesteld voor de respectieve vorkdiameter. Een volgende fijnafstelling kan worden gemaakt door de hoeveelheid olie of andere olieviscositeit.

Leverbaar met de volgende diameters, 26,5 mm, 29,0 mm, 31,0 mm, 33,5 mm en 36,0 mm.

Werkzaam principe:
De YSS PD valve wordt tussen de zuigerstang en de vorkveer gestoken. Het is belangrijk om vooraf de binnendiameter van de vorkpoot en de boring in de zuigerstang te kennen.

Fijnafstelling van de vorkklep is mogelijk met weinig moeite na installatie:
De vorkbrug moet worden losgemaakt, de olie moet uit de vork worden gezogen en de vorkklep moet omhoog worden getild.
De stelschroef kan vervolgens met een inbussleutel in stappen van 2 slagen worden vast- of losgedraaid. Overweeg om eerst de bovenste schroef te draaien en vervolgens vast te draaien met de onderste stopmoer.

€ 99,00
Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop gemaakt met EasyWebshop